top of page
Forfatterens bildeDaniel

12 000kr i annonseutgifter, til over 70 000kr økning i salg på 1,5 måned.





Første Skritt: Produksjon av Videoinnhold

For å sikre at annonsene våre virkelig traff målgruppen, startet vi med å produsere nytt videoinnhold for Cutit.no. Videoene fokuserte på hvordan produktene våre kunne brukes i praksis – noe vi visste ville appellere til vår kjernegruppe av DIY-entusiaster, håndverkere og snekkere. Disse korte, engasjerende videoene ble nøkkelen til å skape interesse og konvertere den til salg.


Strategien: Effektiv Bruk av Meta Ads

Med videoinnholdet klart, gikk vi i gang med vår annonseringskampanje på Meta Ads. Her er hvordan vi strukturerte kampanjen:


1. Målrettede Annonser: Karusell og Video

Vi valgte å bruke både karusellannonser og videoannonser for å maksimere effekten av kampanjen. Best resultat ga salgskampanjene, som vi strukturerte med Meta Conversion API, og sporingskoder.

  • Karusellannonser: Disse annonsene ga oss muligheten til å vise frem flere av våre produkter samtidig. Hver karusell besto av bilder som viste produktets funksjoner og bruksmuligheter, noe som hjalp til med å holde brukerne engasjert og få dem til å utforske flere produkter på nettstedet vårt.

  • Videoannonser: Våre nyproduserte videoer ble brukt i videoannonser, noe som gjorde det mulig for oss å demonstrere produktene i bruk. Dette viste seg å være en effektiv måte å tiltrekke seg oppmerksomhet og øke salget, da brukerne fikk se verktøyene våre i aksjon på en engasjerende måte.


2. Presis Målretting

En av de største fordelene med Meta Ads er den detaljerte målrettingen. Etter grundig testing av annonser og målgrupper, definerte vi vår målgruppe nøye, med fokus på DIY-entusiaster, håndverkere og småbedriftseiere i alderen 25-55 år. Ved å bruke Meta Ads sine avanserte målrettingsalternativer kunne vi sikre at annonsene våre nådde de riktige personene, noe som økte sannsynligheten for konverteringer.


3. Kontinuerlig Optimalisering

Gjennom kampanjeperioden overvåket vi resultatene nøye og justerte annonsene deretter. Dette inkluderte finjustering av målgrupper, budstrategier og annonseinnhold basert på hva som fungerte best. Denne dynamiske tilnærmingen hjalp oss med å få maksimalt utbytte av annonsebudsjettet.


Resultatene: 72 000 kr i Salg på 1,5 Måned

Etter 1,5 måned med annonsering på Meta Ads, oppnådde vi:

  • Antall bestillinger: 105

  • Totalt salg generert: 72 000 kr

  • Totalt annonsebudsjett: 12 000 kr

  • Kostnad per kjøp (CPA): 114 kr

  • Return on Ad Spend (ROAS): 6x

Dette betyr at for hver krone vi brukte på annonsering, genererte vi 6 kr i salg.


Konklusjon

Vår suksess med Meta Ads for Cutit.no viser hvor effektiv en godt planlagt og målrettet annonseringsstrategi kan være, selv med et begrenset budsjett. Ved å fokusere på kvalitetsinnhold, presis målretting og kontinuerlig optimalisering, klarte vi å øke salget med 72 000 kr på bare 1,5 måned. Dette er et bevis på at med riktig strategi, kan enhver bedrift oppnå betydelig vekst gjennom digital annonsering.



Ønsker du å oppnå samme resultater i din bedrift?

Ta kontakt med oss nå!






11 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page